сряда, 14 април 2010 г.
този вторник
Ето какво беше моето предложение за клиентите на това мъничко и уютно място наречено Пастoрант.
Свежа салата с марули, айсберг, рукула, маслини с маринован в цитрусов фреш фенел и филета от портокал;
Сьомга маринована в кафява захар, лимонова трева и звезден анасон, гарнирана със сотирани аспержи и пресен спанак поръсен с орехи;
Агнешки котлетчета с хрупкава билкова коричка, гарнирани с гъбено ризото и рукола сос;
Десерт от фини кори с крем от заквасена сметана, филаделфия и прясна ванилия, гарниран с карамелизирана папая и сос от мента;
Всичко се получи чудесно ако съдя по отзивите на клиентите, които са най-важни.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар