четвъртък, 6 май 2010 г.
и пак и пак
и пак е време да сготвим малко по- различна храна за всички който обичат да се хранят.
по-различна но не залитаща в нито една крайност.единственото водещо е: сезонни продукти и здравословно приготвяне.
и така - пролет пукна, ние - не
ето какво сътворих
салата микс от рукола зелена салата , сотирани гъби. тиквички,аспержи и репички с дресинг от бяло балсамико и зехтин.
пене паста с патешко, канела и свежи зеленчуци
пъстърва филе с коричка от кедрови ядки гарнирана с пресен спанак и зеленчуков огретен
телешки стек гарниран с печени картофи,гъби, чери домати и сос жу с червено вино и лешници
пудинг от сладки картофи с лимонова трева и сладко от зелени орехи
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар