сряда, 14 април 2010 г.

този вторник






Ето какво беше моето предложение за клиентите на това мъничко и уютно място наречено Пастoрант.

Свежа салата с марули, айсберг, рукула, маслини с маринован в цитрусов фреш фенел и филета от портокал;

Сьомга маринована в кафява захар, лимонова трева и звезден анасон, гарнирана със сотирани аспержи и пресен спанак поръсен с орехи;

Агнешки котлетчета с хрупкава билкова коричка, гарнирани с гъбено ризото и рукола сос;

Десерт от фини кори с крем от заквасена сметана, филаделфия и прясна ванилия, гарниран с карамелизирана папая и сос от мента;

Всичко се получи чудесно ако съдя по отзивите на клиентите, които са най-важни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар