четвъртък, 6 май 2010 г.

и пак и пак






и пак е време да сготвим малко по- различна храна за всички който обичат да се хранят.
по-различна но не залитаща в нито една крайност.единственото водещо е: сезонни продукти и здравословно приготвяне.
и така - пролет пукна, ние - не
ето какво сътворих

салата микс от рукола зелена салата , сотирани гъби. тиквички,аспержи и репички с дресинг от бяло балсамико и зехтин.

пене паста с патешко, канела и свежи зеленчуци

пъстърва филе с коричка от кедрови ядки гарнирана с пресен спанак и зеленчуков огретен

телешки стек гарниран с печени картофи,гъби, чери домати и сос жу с червено вино и лешници

пудинг от сладки картофи с лимонова трева и сладко от зелени орехи

Няма коментари:

Публикуване на коментар