петък, 15 октомври 2010 г.

Dada Cultural Bar

Сядам с идея да правя меню за едно чудесно, малко и лично за мен - интересно място.
Dada Cultural Bar е името и определението на собствениците за това пространство, мъничко е за клуб, но не чак толкова, че да е кафене. Има място и за храна, и за танци, и аз реших да потанцувам из съзнанието си - да видя ще ми хрумне ли идея как да създам собствен облик на храната там. Всичко дойде от самосебе си, 'дада' - името на бара идва от дадаизъм - течение в изкуството (ако ви интересуват подробности just google it и ще откриете цял един нов свят :)
Tа, така - захващам се за работа, датата е 14 октомври, вън е доста студено мрачно и дъждовно. Eсента вече не ми мирише на есен, а на зима. Зимата в София е доста неприятна, поне за мен, а предполагам и за тези от вас,които като мен ходят пеш или ползват обществен транспорт.
в един студен и свъсен ден единственото нещо което може да ми оправи настроението е храната - добра и интересна. Тук някой ще каже 'интересна не ми трябва', но аз ще контрирам - с това че никой не обича да яде всеки ден боб или кюфтета. Всеки иска понякога нещо различно, но същевременно не би искал да се чуди 'абе, това от космоса ли е или е поредния майтап на готвача със сервитьора'...
Затова се разрових из интернет и книжките, и намерих интересни рецепти, добавих някои мои импровизации - 
да видим дали ще ви допаднат :)
Елате и споделете собственото си мнение с мен и аз ще го взема под внимание. Готов съм да осъществявам вашите идеи и желания, ако така храната, която приготвям за вас стане по-вкусна - това е крайната цел на всички мои усилия. Mястото е Dada Cultural Bar, в София, ул. Бенковски №10 /на ъгъла с "Московска"/. 

3 коментара:

  1. Супер и успех със сигурност ще се възползвам!!!

    ОтговорИзтриване
  2. dosta priqtna obstanovka...trqbva da se vuzpolzvam :)

    ОтговорИзтриване
  3. Изглежда много приятно!!! Със сигурност ще дойда да опитам нещо от кухнята =)

    ОтговорИзтриване