понеделник, 25 октомври 2010 г.

Tsvetomir Nikolov&Dada cultural bar

Дойде и времето за първото по-мащабно парти, което ще сътворим заедно аз и дада-бар, или по-точно - аз във дада-бар. Първи голям и много важен проект не само защото е рожденият ден на Ася - позната и приятелка с много силна енергия, която е толкова приятна и благодатна за околните, че няма начин човек да не иска да се получи чудесно парти за нейния рожден ден.
И така, филмът започва с малко храна и нужда от много алкохол или не толкова много, но все пак достатъчно.  Тук идва въпросът какво ли ядат нормалните европейци - не тези, лудите като нас, когато пият уиски и водка. Определено не може да е салата или поне не такава, каквато ние сме свикнали  да сервираме с нашата ракия, ето ти задачка-закачка... Имам само няколко дни, но мисля, че ще се справя с подбора на храната.
Оказа се, че много от българите са отворени към идеята за тапас - храна, представена по подобен, но малко по-добър начин  така познатите на всички хапки :) Въпросът е, че в България понятието 'коктейлно меню'  е стигнало до едно ниво и там си е останало. Опитвам да пробия стената, построена от хората предлагащи пържени пилешки флейки в сусам и сиренца пане, както и не измените палачинкови пънчета :) С ръка на сърцето мога да кажа, че са ме докарвали до полуда и съм бил на границата да хвърля всичко и да си тръгна, но ето сега да видим как ще оцените моя труд и естествено - какво е мнението на гостите ни.

3 коментара:

  1. Пънчета.. ха-ха, бях ги забравила. :-)
    Всичко,което опитах беше много вкусно. А аз май всичко опитах. :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Mersi Jo i ne6tata koito ti donese bqha 4udesni drugiq put pove4e snimki s po - dobur foto patarat :)

    ОтговорИзтриване
  3. Sigurno mackata e imala nezabravim rojden den,blagodarenie na teb i na priqtelite i,prekrasno izlglejda :)

    ОтговорИзтриване